arrow_drop_up arrow_drop_down
Cursusfoto IntroScience met Bart de Jong

Cursussen en workshops

Bekijk de mogelijkheden voor uw school!

Meer informatie
 • Onderzoek doen - IntroScience pictogram

  Wat is onderzoek doen?

  De basisprincipes van (wetenschappelijk) onderzoek

  Basis van Onderzoek - IntroScience pictogram

  Onderzoeksvaardigheden

  Maak kennis met onderzoekvaardigheden

  Stappenplan PWS - IntroScience pictogram

  Stappenplan voor PWS

  Voor het eerst een zelfstandig onderzoek uitvoeren

  Foto van IntroScience Cursus

  Cursussen

  IntroScience verzorgt cursussen voor havo en vwo bovenbouwklassen. Leerlingen maken kennis met de basisprincipes van (wetenschappelijk) onderzoek doen en worden geïnspireerd om hun onderzoekende geest te laten werken. Daarnaast kan het een mooie start zijn van een projectweek of het profielwerkstuk.

  Foto van IntroScience Workshop

  Workshops

  Naast cursussen geeft IntroScience ook workshops voor havo en vwo leerlingen. Deze sessies zijn praktischer van aard en richten zich hoofdzakelijk op de begeleiding van het profielwerkstuk traject i.c.m. het Werkboek Profielwerkstuk.

  Foto van IntroScience Docententraining

  Docententrainingen

  Voor deelnemende scholen worden ook docententrainingen gehouden. Hierbij wordt uitgelegd hoe de lesmethode optimaal kan worden toegepast. Denk hierbij aan het gebruik van het Werkboek Profielwerkstuk en het bijbehorende beoordelingsmodel. Daarnaast is er ruimte voor specifieke vragen m.b.t. uiteenlopende vakgroepen.

  Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

  Onze website is momenteel nog in aanbouw, dus niet alle informatie is tot dusver beschikbaar. Wij vinden het wel erg leuk om met je in contact te komen. Gebruik dus onderstaande button of onze contactgegevens om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over wie wij zijn en wat we doen!